lite tålamod och hugring

Publicerat: 2012-05-30 | 14:50:56 i Alice inlägg
Just nu är det en lite små irriterad tjej som sitter vid datan. Jag är trött och bara allmänt arg på allting. Imorse smsade Emma och bah 'alice jag är sjuk, jag är ledsen' in my as du är ledsen. Karolina va sjuk sen innan och vipps, Alice blev helt plötsligt ensam i skolan. Det gjorde ingenting, det va faktikst en rolig dag utan de två. Kunde sitta och göra mitt eget, prata med alla andra tjejerna. Även om jag kände mig väldigt ensam ett antal gånger så gjorde det mig ingenting, jag är ju endå en rätt ensam person. Åt lunch med Rebecca och Maral, vi satt o pratade fett länge faktisk, sjukt chill.
Igår va jag på Aleks på grönalund, det va grymt säger jag bara! Resan hem på spårvagnen va kaos. Stod och kollade på snyggaste killen halva konserten typ, han va sjukt snygg. Jag vill vara ihop med honom. Nej skojade bara. Han va snygg iallafall.
Nu ska jag skriva lite läxor sedan ska jag sova, eller tvärt om.
saknar killen ♥

mina nya fina vänner

Publicerat: 2012-05-29 | 15:55:42 i Alice inlägg
Slänger in fina bilder från mini lägret som är tagna av Aleksandra

When a girl says ''don't worry about it'' you better fucking worry about it

Publicerat: 2012-05-28 | 20:29:23 i Alice inlägg

den där känslan när man blir slagen, riktigt hårt.

Publicerat: 2012-05-28 | 19:43:14 i Alice inlägg
Gamlastan

det är dags att gå vidare o lämna allting bakom sig och blicka fram till sommaren. Nystart. Längtar till sommaren då åker vi med konfan till Alphyddan, längtar längtar!
Ihelgen va jag på miniläger, fick låna Aleksandras kamera i andaksrummet och tog finfina bilder på Johan! Jag blev fett stolt! Lägret va sjukt roligt, vi lekte massor av lekar. Det va inte så kul att ha fyra lektioner i 6timmar, men annars helt okej!
Johan, bild tagen av mig med Aleksandras kamera

förkrossad

Publicerat: 2012-05-27 | 16:55:10 i Alice inlägg
mitt liv suger! helt bokstavligt. jag kan inte göra någonting för allting blir bara fel. jag är mer ledsen än vad jag var innan jag åkte på lägret, gjorde någonting väldigt dumt. som man aldrig ska göra, aldrig aldrig! nu vill jag bara ha tillbaxa allting, som det var!

det är slut! -ah okej, då vet jag.

Publicerat: 2012-05-27 | 15:22:52 i Alice inlägg

I wanna write ' I miss you' on a rock and throw it at your face so you know how much it hurts to miss you.

Publicerat: 2012-05-25 | 22:59:12 i Alice inlägg

Jag får bokstavligen panik på mig själv. Jag är så irriterande och jobbig och jag blir bara arg. Åh, döda mig bara snälla? Jag går runt och tror att allting kommer bli som vanligt, men grejen är ju att de kommer inte bli som vanligt. Jag vet inte ens vad vanligt är längre? Är vanligt när man får tillbaxa sin pojkvän, eller är det när man går vidare och glömmer honom? När man skaffar en ny så man kan bli lika deprimerad igen efter några månader. När man slutar falla för personer som ljuger en rak upp i ansiktet eller när man slår till sitt ex så han förstår hur mycket han har sårat en? Åh, jag vet inte. Vet ingenting längre.

I helgen ska jag på konfrimations läger, sjuk är jag oxå. Ska väl bli skönt och rensa tankarna lite, bara vara med världens bästa personer som bara finns där liksom. Man behöver inte säga någonting, utan de finns bara där. Det är bra. Jag saknar mina vänner också, Em, K, R och S. Å vad jag saknar dem, jag vet inte varför, jag vill bara krama dem och bara prata och ha det bra. Tänk om jag inte hade haft dem, vad skulle hända med mig då? Jag skulle gå under, skulle säkert ligga i graven nu. Dödsorsak - självmord. Helt seriöst. 

jag saknar dej

Publicerat: 2012-05-24 | 15:56:12 i Alice inlägg

att kunna säga - hej det här är min pojkvän

Publicerat: 2012-05-23 | 15:53:51 i Alice inlägg

att gå och vänta på ett sms som aldrig kommer komma

Publicerat: 2012-05-21 | 22:21:59 i Alice inlägg
Just nu är det blandade känslor i mitt liv. Lite upp och ner.
Allting känns tungt samtidigt som de känns som en nystart i mitt liv, att kunna blicka frammåt och inte stå kvar på samma ruta, att inte behöva hjälp att komma till nästa, utan bara en massa stöd från mina fina vänner.
Idag hände någonting som gjorde mig arg, väldigt väldigt arg, men samtidigt som det gjorde mig väldigt ledsen men även lättad på något sätt? Jag började störtböla på spanska lektionen, men jag grät inte. Jag skrattade så jag fick ont i magen samtidigt som det rann tårar ner för kinerna. En konstig men skön känsla.
Efter skolan förväntade jag mig att jag skulle gå hem och sätta mig i ett hör och äta glass. Istället följde Emma med mig, vi gick och köpte glass och satte oss och pratade lite ute i solen och nu har jag faktiskt ingen lust att gråta. Har ingen lust att gråta över någon som inte har någon respekt för en, som struntar helt i vad man tycker.
min älskade Emma

mitt hjärta

Publicerat: 2012-05-21 | 19:12:33 i Alice inlägg
Bildbomb på Alfons ♥

Stockholm

Publicerat: 2012-05-20 | 21:16:23 i Alice inlägg
Just nu sitter jag i lägenheten i Stockholm, jag är sur för min syster skulle hämta min mobil hemma i Södertälje så tar hon fel mobil, hon tar min htc när jag ska ha min stenålders mobil. Så nu sitter jag här utan telefon och min pojkvän vet ingenting och allt skit.. Som ni kanske förstår så har min htc mobil gått sönder och jag är sur.
Kom nyss hem från att ha firat Malins brors frus barn, och det var så tråkigt. Allting handlar om min syster och jag sitter där och ler, en gång under hela kvällen frågade någon mig vart jag ville gå i gymnasiet, sen ingenting mera. Det är så himla frustrerande..
Imorgon ska jag till skolan, ingenting intressant.. Tror att jag ska ta mig tiden och fotografera alla mina nya saker, jackan och sånt.. :)

Liz

Publicerat: 2012-05-19 | 18:48:08 i Alice inlägg
vaknade 8, tog 9 bussen ut till stallet. Bussen kommer alltid 20 över och vi har ''upprop' 15 över, så jag och Emma kom lite sent, den dagen vi får välja hästar. Självklart väljer Emma innan mig, vad hade jag förväntat mig liksom. Kvar va Lizzy, ja men gud vad roligt (ironi) Vi hade bommar, jag och Emma lägger fram några bommar för ingen hjälper till. Jag blev sen också, kunde inte knäppa sadelgjorden. Allding gick bra, förutom att hon blev rädd några gånger och hoppade till. När vi fattar galopp ochså, hon sparkar och har sig, hesten tycker det är kul att springa snabbt!
Inte Liz, dette är någon arkivbild som jag hittade

maskinen

Publicerat: 2012-05-17 | 20:46:12 i Alice inlägg
Igår gick jag i stockholm med min Emma, vi åkte till Style by Tyra sedan åkte vi och åt. Efter det drog vi till Grönan och kollade på MASKINEN!! Emma fotograferade och tog bilder tills de började regna jätte mycket. Fast det va så himla roligt! ÅH!! Längtar till Norlie & KKV kommer!!
Idag åkte jag och Emma och hennes familj till någon outlet. Hittade Kenza jackor i massor av färger, de var jätte snygga på galjen, men på var de jätte fula. Känner att jag inte är gjord för hennes jackor. Va även på en sko ffär och hittade världens snyggaste skor och jag hade inga pengar och de kostade 200:- bara. Så himla sur!
Alla Kenza jackor i coola färger.
[Alla färger är inte rättvisa, bara den blåa typ]
Sedan hittade vi en sjukt snygg baseboll jacka i skinn, den röda är to die for, den röda satt bättre också.
Skona jag vill ha, bilden är ful som f'n men de är snygga i verkligheten.

Nagel koll - Rosa

Publicerat: 2012-05-15 | 20:51:09 i Alice inlägg

RSS 2.0