Alfons steg för steg

Publicerat: 2012-03-29 | 21:47:37 i Alice inlägg
Så här såg han ut första dagen!

Någongång i början

Lite längre i tiden

Ennu lite längre, här ser man att han blir äldre. Det är även rätt lång emellan bilderna är tagna

Här börjar han se ut som han gör nu

Så här ser han ut just nu, ungefär. Bilderna är tagna i början av året

De här bilderna är tagna i början av veckan

Att få vara med dej

Publicerat: 2012-03-29 | 21:27:58 i Alice inlägg
Just nu sitter jag och lyssnar om och om igen på Snälla bli min som verinica maggio sjunger. Åh jag önsakar att det var jag som kommit på den låten. Jag läser även en tidning jag fick av pappa när vi var på stan och skulle handla saker till min syster men istället kommer vi hem med ett par skor till mig (hehe). Pappa köpte expressen och det finns en bilaga till den som heter hästar och ridning, jag fick den i uybyte att jag skulle gå på extra spanskan imorgon för att höja mina betyg då jag inte är godkännd i det. Lätt mutat brud, men jag ville ha tidningen. Den är jätte bra men massor av övningar och intressanta repotage.
Idag har inte varit en intreassant, skola, stan, ut, hem, äta, tvätta, duscha, sitta framför datan. Det gjorde jag idag. Imorgon blir det skolan sen kanske jag ska vara med brudarna och kolla på film? Någonting sånt. Vi får se.

Mina nya skor

att leva i en ständig irritation

Publicerat: 2012-03-28 | 20:04:34 i Alice inlägg

Min lilla lilla plutt som är så liten, å som man inte kan sluta älska!

Han är så liten på den bilden? Det är helt oroligt, och jag vill bara gråta. Jag minna när vi tyckte att han va stor då, han hade växt så himla mycket! Lilla Alfons, bli liten igen? Snälla.


Nej, nog pratat om min älskling.

Jag är trött och irriterad och vill bara lägga mig ner och gråta. Jag vill skrika och slå någon, samtidigt som jag vill krama någon och bara krama någon. Nej. Jag vill sova. Jag ska sova, klockan 8, aldrig. Men jag ska lägga mig i sängen och vara ledsen.


Snälla bli min igen

Publicerat: 2012-03-28 | 16:27:27 i Alice inlägg
Jag är trött, jag är hungrig. Jag har ingen lust att blogga, men jag gör det endå för att jag är så hilma snäll.
Jag kollar på Make it or brake it, nya avsnitt you know, men det är inte så bra om jag ska vara ärlig.
Sak samma, imorgon drar jag och emma ner på stan och köper biljetter till Stockholm horse show och köper sedan ett par shorts till mih och något snyggt nagellack. Ska även ta mä datan till skolan, vi ska skriva någon teknikuppsats och jag vill inte sitta mä skolans skit datorer.
Nej nu ska jag ner och göra en chailatte och sedan kanske jag ska sova, eller någonting sånt?

Att inte prata med den man tycker om

Publicerat: 2012-03-26 | 20:12:25 i Alice inlägg

Min finaste lilla hund som jag älskar mest över allt i hela världen!

Idag var det exakt en vanlig skoldag, förutom att det var första dagen efter praoen. Det var kul, när jag kommer in i skolan står hela i 8a utanför musiken och jag och Emma stannar och pratar med Rebecca och jätte många sa att mitt hår va fint, åh dem är jätte snälla. Blev fett generad. Pinsamt. Det fortsatte helt som vanligt. Efter skolan var jag och Emma ute och fotograferade Alfons. Det blev inte så mycket bra bilder, men helt okej. Bilden åvanför är från idag. Jag går med Emma en bit hem sen och så kommer pappa med bilen och bara, du har utvecklingssamtal. och jag bara -Oh, fuck. Hade heöt glömt. Det gick sjukt dåligt, jag är inte gordkänd i Spanska jäven. Ursäkta mitt språk. Fast spanska är så himla ovärt att lära sig, inte pratar endå spanska?

En lite mindre charmig bild på Alfons från idag.


Att bråka med någon, exakt hela tin

Publicerat: 2012-03-25 | 22:57:01 i Alice inlägg


Sitter i min säng och ska nu gå och lägga mig, det har faktiskt hänt massor av saker idag.
Jag vaknade och fixade mig för att gå till kyrkan med Alexander, Johan och Emma. Vi kommer dit, och ingen är där. Vi väntade där i timme och det visade sig att det var gudstjänst på kvällen klockan 18. Så då väntade vi där helt i onödan. Efter drog jag ner på stan för att köpa en eyeliner och en mascara, vilket jag gjorde och det blev super bra. Gick hem till mamma och packade efter det och vid 4 tiden åkte jag till pappa.
Väl hemma hos pappa rensade jag hela mitt skrivbord och ställde upp mitt smink, mina parfymer och sånt på det, vill inte ha det i badrummet av olika andledningar. Hände även upp en ståltråd mellan 2stycken spikar och det fick bli smyckehängare, och det blev faktiskt brutalt snyggt. Bilden är åvanför.
Det är även bild på mitt älskade chailatte pulver från espresso house, det är så gott! Även min nya parfym från Tommy Hilfiger som jag fick av min älskade pappa!


Lugg

Publicerat: 2012-03-24 | 18:15:33 i Alice inlägg


Då var det dags

Publicerat: 2012-03-23 | 19:33:32 i Alice inlägg
För att köpa biljetter till årets höjdpunkt, som nu är i november men för helsike jag vill ha bra platser. Stockholm Horse Show är det, då packar jag och Emma kamera väskorna och ner med massor av penger i fickan så man kan köpa lite saker på mässan, hehe självklart.
Emma å Karlo

Fredag

Publicerat: 2012-03-23 | 19:03:02 i Alice inlägg
Ja, idag är det äntligen fredag och sista dagen på praoen, härligt men tåkigt. Fick lite godis av min morbror som tack. Godis uppskattas alltid! Jag åkte hem vid halv2, då åkte jag hem till mamma och lämnade mina grejer sedan åkte jag upp till rosenlund å va med min pojkvän en stund. Sedan vid 3 möttes jag och Emma upp och köpte dem nya Ben&Jerry och gick till ett berg och åt och pratade och fotograferade, myyys! Bilderna blev jätte bra och jag ska lägga upp de här imorgon då Emma inte kan skicka över bilderna till mig, men jag kanske får låna hennes minneskort och bara ladda över de på min dator?
trött hund!

Prao hit och prao dit

Publicerat: 2012-03-22 | 18:08:12 i Alice inlägg
nu sitter jag i soffan, jag är trött och har fått en allergisk reaktion så mina ögon kliar sönder å jag är täppt i näsan och det är sjukt jobbigt! Jag måste skriva i min praodagbok också, det är så himla larvigt! åh, man känner sig misslyckad när man gör det!
Drog till frisören i går och hon klippte en fin liten lugg till mig. Det blev jätte fint, och det där om att jag ska klippa kort skojade jag bara om, skulle aldrig göra det! Det blev helt okej faktiskt, bild får ni sen någongång när jag orkar ta bilder.
Imorgon då? Då slutar jag vid 2 och jag ska till Emma och vi ska hitta på lite roliga saker, bland annat köpa godis. Förvånade? Nej, trodde väl det.

Alice har tänkt till igen

Publicerat: 2012-03-20 | 18:54:51 i Alice inlägg
Har ni tänkt på en sak? Det finns sånna här brudar som lägger ut texter om att man ska vara sig själv och inte bry sig om vad andra tycker jadajadajada.. MEN deras bilder som de lägger ut är fan inte naturliga [ursäkta mitt ord val] Bilderna redigeras och fixas och det tas bort och läggs till saker på bilderna, hyn slätas ut och jag vet inte vad. Då blir man väldigt deprimerad eftersom de skriver att man ska vara naturlig men de kan inte ta åt sig av sina egna ord eller så är det bara fruktansvärt efterblivna och inte fattar att man ser att bilderna är regigerade?
ramdon bild!

Prao i två dagar

Publicerat: 2012-03-20 | 18:46:48 i Alice inlägg
Och jag har redan tröttnat. Det är så otroligt tråkigt, det är bara så kladdigt och äckligt. Jag är där från 8 till ca 4 varje dag, och jag vill typ sova, men det finns ett litet problem. Det finns inga sköna stolar, det fungerar inte liksom!
Imorgon, ni vet imorgon.. Då ska jag klippa av mig allt hår! Fett taggad! Ja, tjohoo! Åh jag har så tråkigt!
Imorgon ska min syster till stockholm och då ska hon köpa chailatte pulver till mig, min syster är snäll!
Åh, minnen detta hära!

Städat klart

Publicerat: 2012-03-18 | 13:08:45 i Alice inlägg
Har precis ätit klart, åt våfflor och nu ska jag upp och duscha sen ska jag ut om jag hinner å orkar. Måste också packa eftersom jag ska till mamma senare på dagen.
Så är det prao hela nästa vecka också.. Inte taggad. Onsdag ska jag iallafall klippa av mig allt hår. Taggad som fan! Nej men fy, jag är äcklig och nu ska jag upp och duscha.
hundar kan flyga

~~True~~

Publicerat: 2012-03-17 | 22:35:08 i Alice inlägg

så är det bara!

Publicerat: 2012-03-17 | 22:33:54 i Alice inlägg

RSS 2.0