Sova

Publicerat: 2012-02-29 | 23:46:07 i Alice inlägg
Jus nu sitter jag i sängen och är irriterad. Usch, skulle kunna döda någon, och vet precis vem de skulle vara. Eller typ gå på systembolaget och så står ju alla vinflaskor uppradade och man är skit rädd hela tiden att man ska råka ha ner någon? Skulle vilja gå där och typ dra ner allt, fy vad roligt det skulle vara. Ett bra sätt att ta ut sin ilska på.
Men idag har jag iallafall satt på lösnaglarna, det blev riktigt bra faktikst. Förutom att jag misslyckades lite med att måla dem typ, ser lite konstigt ut om man kollar nära men inte på långt håll.
Vill åka upp till stockholm igen, vilket jag ska. Ska bo i lägenheten som vi har där. Men vill dit nununu! Vill handla lite saker, bara chilla äta go' mat.
Sommar tack!

promenad

Publicerat: 2012-02-29 | 14:33:05 i Alice inlägg
Ja, som rubriken lyder har jag nyss kommit in från en 1h lång prommend med Alfons. Riktigt skönt faktiskt.
idag händer inte så mycket. Ska bara sitta hemma och vänta på att vi får middag. Jag är hungrig.
Just nu sitter jag och kolla på hästar över hästnet. Inte så bra då jag bara blir mer och mer frustrerad över att jag inte kommer få någon. Men jag mar mina perioder som jag värkligen vill.

Har även fått ett jobb. Jobb och jobb. Städa hela huset 2 gånger i månaden 400:- per månad. Helt okej tycker jag ändå. Vi ska säga upp våran städfirma så jag och mina två systrar känar extra pengar. Det behövs eftersom jag sparar till kameran. Det kommer ta tid, men man måste ju börja någonstans eller hur?

Knäpp inte upp en bh om du inte kan knäppa den igen

Publicerat: 2012-02-29 | 00:07:21 i Alice inlägg

Stockholm

Publicerat: 2012-02-28 | 23:33:49 i Alice inlägg
Idag var jag och Emma i stockholm. Vi gick mest runt och bara kollade på saker. Jag köpte tråkiga men nödvändiga saker. Okej, inte lösnaglarna, hen håller på och fixar med en kul liten sak. Det kommer väl sluta katastrof, men det är en upplevelse. Köpte iallafall, en vit bh, lösnaglar, nagellacks borttagning och pads. Det är fett ovärt att ta bilder på dem eftersom det bara är tråkiga saker.
Igår var jag och Emma ute med Alfons och tog massor av fina bilder på lillkillen. Han va super duktig! Vi kollade även på film och åt jordgubbar och vindruvor. Det va sååå gott!
Nu sitter jag och fixar med mina naglar och snart ska jag sova, världens huvudvärk.
Min favorit! ♥

Natthumor

Publicerat: 2012-02-27 | 00:41:53 i Alice inlägg

Den här killen gör så sjukt roliga videos, och det är precis min humor. Sånt här kan jag sitta och skratta åt hur länge som helst. Han är ju så seriös oxå. Åh, tänk om jag oxå var så rolig?


Ljust

Publicerat: 2012-02-26 | 23:02:02 i Alice inlägg
Just nu, sitter jag i mitt rum. Jag har orkat ta mig upp ur sängen och tända lampan så nu ser jag datan.
Har kollat på 90210, eller lyssnat på det och suttit och kollat på ponnyn jag vill ha. Den är så otroligt fin, det är helt otroligt. Jag blir så ledsen att jag inte kan köpa den. Låter bortskämd jag vet, men det är så himla sant!
Imorgon ska jag vara med Emma, har ingen aning om vad vi ska göra, men jag tror att jag ska dra ner henne på stan en sväng. Ska köpa lösnaglar tror jag och ett fotoalbum. Sedan kanske vi ska fotografera Alfons ute i trädgården en stund. Jag vet faktiskt inte, vi får se hur det slutar.
Jag och Dártanjang
Canon eos 1000D

Mörker

Publicerat: 2012-02-26 | 18:34:25 i Alice inlägg
Just nu sitter jag i sängen i mitt kolsvarta rum, har ingen ork att gå och tända lampan. Det är rätt jobbigt om man frågar mig. Jag kollar på 90210 samtidigt som jag kollar på hästar inne på HästNet. Har hittat en underbar häst, inte så dyr och välutbildad. Om bara någon ville dela med mig skulle mamma gått med på att köpa en häst. Så vill någon köpa en häst med mig? På riktigt.
Det är sportlov iallafall, det är härligt. Ska bara umgås med mina fina vänner, förutom Karolina som åkte till Norge i dag. Ska även fotografera mycket, har inte rört min kamera på flera veckor känns det som, och jag som ska köpa en till kamera. Stabilt Alice!
Emma, Jag & Karolina
-Canon eos 1000D-

Tillbaxa!

Publicerat: 2012-02-25 | 19:32:40 i Alice inlägg
Ny start på bloggen, dock nu utan Emma eftesom hon inte hade lust att blogga längre.
Vi får väl se vart det här leder, inte så långt direkt men man kan ju alltid hoppas!
Bloggen kommer rulla på som vanligt så fort som möjligt!
Alfons
Canon eos 1000D

RSS 2.0