Hejdå Karolina ):

Publicerat: 2012-06-28 | 21:38:32 i Alice inlägg
Kommer inte träffa Karolina på 2 veckor, å jag kommer sakna henne D:
Så nu fick jag ur mig det.

Imorgon är det sista dagen på henna veckan, sedan bär det av till Alphyddan i 2 veckor. Sedan är jag fi [som en fågel] åh gud vad trött jag är. Jag måste duscha, badade i Em's pool idag, vi bettede oss som 7åringar, men vi tycker att det är helt okej. Vi har inte riktigt växt upp en som ni kanske förstår. Bra. Har inte så mycket att skriva? Har inget för mig så här på det kalla sommarlovet.. burr, man går ju för fan i jeans, det är inte okej? Så snälla Gud ,ge oss bra väder på lägret ): Det på lägret har hjärn tvättat mig, jag ber till gud hela tiden och jag svär inte och jag missbrukar inte herrens namn. Åh,nej usch nu ska jag banne mig gå och duscha, sen ska jag sova och imorgon går jag upp halv 8 och tar halv 9 bussen till hagaberg. Tjoho vad roligt!

kan du komma tillbaka? ♥

Publicerat: 2012-06-25 | 20:30:54 i Alice inlägg

Jag önsakar att jag kunde gå tillbaka i tiden och fixa allting som blivit fel. Jag önskar att jag kunde ta tillbaka den som betyder mest och få de som inte betyder ett skit att försvinna.

Konfa läger i tre veckor. dag 1 [check]
Jag kommer dö, jag vill inte ens, ska till lindängen varje dag denna vecka från 9-15 de två veckorna efter ska vi till Alphyddan. Då är man utan mobil i två veckor, utan Alfons i två veckor, utan internet i två veckor och utan mitt liv. Jag vill inte, jag vill inte!!! Jag vet inte vad jag ska skriva, jag har ingenting att göra och jag vill bara sova och va med den jag älskar, som jag aldrig mera kommer träffa. Positiv tjej, deprimerad tjej. En sån period.

aabradfoord - instagram

Publicerat: 2012-06-20 | 00:36:49 i Alice inlägg

gjorde bort mig framför ex'et, jag tycker om mitt liv så här lagom lite just nu

Publicerat: 2012-06-19 | 23:36:31 i Alice inlägg

Trött tjej sitter framför datan just nu, jag är brutalt allergisk men santidigt glad. Va på konsert idag, Ison&Fille det var grymt! Aleks och HighWon va där och det var bara så himla bra! Massvis av snygga killar och man bara åh! Emma & jag åkte upp lite tidigare och fotograferade, man fick även gratis Cola på plattan, höhö, så himla värt! Men vi gick längs vattnet och ute på Djurgården och fotograferade och bara hade det bra.
Sommar lov för er som inte visste det? Så himla värt, men det är inte varmt någontstans? Panik?
Va på bodaBorg i måndags, i 7h eller någonting sånt. Bra brudar! Tränings värk i hela kroppen, massor av blåmäken på hela kroppen men oerhört glad över allting, det va så roligt!
Emma har filmat alla konserter vi har varit på så jag ska få film och bilder av henne, sedan hade vi kamera på huvudet i några rum på bodaborg, så därifrån har vi grymt roliga videor som kommer upp när jag har fått de av henne!

några bilder

Publicerat: 2012-06-10 | 19:40:52 i Alice inlägg


Älskling

Publicerat: 2012-06-08 | 20:19:31 i Alice inlägg
Sitter i lägenheten på söder och njuter av livet mä goa människor, jag och fötöljen. Det har varit en jobbig dag, först Stockholm och kolla på Christoffer när han sprang ut, hem fixa mat. Åka till Södertälje igen och gå på min kusins mottagning och sedan tillbaka till stockholm och fortsätta vara på ch's mottagning, jobbigt.
Jag är så himla trött, ont i huvet och massor av skit. Jag saknar en person grymt mycket, jag kommer spricka snart och jag kanske aldrig kommer träffa den personen något mer, är så himla ledsen. Skulle kunna lägga mig på golvet och gråta.

Jag saknar min kille <3

Publicerat: 2012-06-07 | 22:09:57 i Alice inlägg
Jag ser, även om du inte tror jag gör det



allting handlar om att ha

Publicerat: 2012-06-06 | 17:11:51 i Alice inlägg
Har tänkt på en sak, att om man ska ha någonting, ska man ha det bästa och man ska ha allting! Vissa förstår ju inte heller att de verkligen är bortskämda, det är så himla frustrerande. Bah - åh, idag ska jag köpa det det och det. Jag bah -Har du de pengarna då? då kommer det där äckliga frasen som en dum jävel kom på - Pappa betalar. Man bah - du är bortskämd vännen. Då blir de super sura.
Sista veckan i skolan då, det är så himla sorligt, nej. Sommarlovet ska gå så himla sakta och det kommer bli så himla grymt! Konfa läger och englande eller barcelona sen massor av andra skojjiga saker. 
min lilla sak, saknar dej<3

har inget humör

Publicerat: 2012-06-05 | 09:10:42 i Alice inlägg
Alice är trött och irriterad, jag är så trött på vissa människor. Att de aldrig kan ta och växa upp, släppa taget om folk och stå på egna ben, de måste alltid ha stöd från andra människor för att kunna gå till lektionen. Ni förstår? Sedan folk som är så himla bortskämda att de får allt de pekar på, sen bah jag har ingenting :( man bah, idioter är ni har allt ni kan få? Usch vad jag vill döda någon just nu.

länge sedan

Publicerat: 2012-06-04 | 20:27:43 i Alice inlägg
- Arkivbild
Nu är jag här igen, hoppas vi. Har så mycket att göra och så lite tid. I veckan som varit har jag varit på en konsert och varit i skolan och bara gjort ingenting men samtidigt gjort massor av saker. På fredag är det min låssas brors student och jag har panik över vad jag ska ha till min klänning. Vill köpa ett par sjukt snygga skor, men jag har inga pengar, ska fråga pappa men han kommer att säga nej och jag blir bara arg. Nej jag är inte arg, jag är jätte glad.
Idag va jag på stan med Emma och Karolina, köpte en röd jetset klocka och ett par solglasögon. Nöjd. När jag kom hem skrev jag på ett arbete jag Emma och Karolina gör, det blev klart och vi ska skicka in det imorgon. Åkte till Willys och köpte godis och energi drickor med Christoffer och Anton. Det har hänt idag. Lite kortfattar sådär.

RSS 2.0