valborg

Publicerat: 2012-04-30 | 14:22:10 i Alice inlägg
just nu sitter jag i soffan med Julia och ska snart gå ner på stan, Julia ska köpa en klänning på MQ. Sedanare drar jag till Karolina och äta mat och sådant, sen drar vi till hagaberg.
Igår va jag på stan med Julia, köpte strumpor, ett linne, en skjorta och en deo. Bilder kommer sen när kag har min kamera.

Åh herre!

Publicerat: 2012-04-28 | 21:06:26 i Alice inlägg
Rebecca som är världens snyggaste! ♥

trött på fula människor som tror att de är snygga

Publicerat: 2012-04-28 | 21:05:11 i Alice inlägg
Jag hatar folk som bara vill ha för att ha. Eller vill ha bara  för att en annan har de? Vad är grejen? Jag blir sur och irriterad på sånna människor. Kan de inte bara, dö! Åt minstånde sluta vara jobbiga?

stay

Publicerat: 2012-04-28 | 20:55:24 i Alice inlägg

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, gick upp vid 8 å åkte till stallet. Red, blev biten av en häst. Det gick bra att rida endå. Efter det åkte jag hem och duschade och sånt sedan drog jag mig ut i det fina värdet. Va ute till 5 kanske, då gick jag hem till pappa och va mä Malin å Alfons en stund och så kom Alfons bro Elivis och sånt. Fick åka hem med Malins kompis, värt!
Sitter med Mammas dator så jag har inga bilder, men på min dator har jag massor! Jag ska bara redigera klart de och sedan kan jag lägga ut de här.

där jag hänger min hatt

Publicerat: 2012-04-27 | 19:25:04 i Alice inlägg

behöver jag ens förklara?

Publicerat: 2012-04-23 | 20:30:53 i Alice inlägg

Emma hälsar på

Publicerat: 2012-04-23 | 16:22:55 i Alice inlägg
Snart kommer Emma som e här.. xD visst e jag kul? :D

man undrar ju

Publicerat: 2012-04-22 | 19:37:18 i Alice inlägg
just nu sitter jag och kollar på rapport. Åh jag vet tönting, men jag har ingenting bättre för mig. Alldeles nyss kom jag hem från att ha harit på Willys med Anton och Julia, Anton köpte Fanta jordgubbe och kiwi till mig.. gahh, har alltif velat smaka den :'D Nej snart är det mat och efter det blir det teve och sedan duschen. Å imorgon skolan, det orkar jag på riktigt inte med, jag har ingen lust..
super gammal bild

gryyyymt!

Publicerat: 2012-04-21 | 18:44:27 i Alice inlägg

Ben&jerry

Publicerat: 2012-04-20 | 18:47:58 i Alice inlägg

paniken som uppstår..

Publicerat: 2012-04-18 | 20:37:42 i Alice inlägg
.. när man är ful
Nej men nu ska vi inte vara negativa. Jag har iallafall fått världens foto ide, men för de behöver jag Emmas stativ och jag vet inte om jag får låna det. Hoppas det, för då kan jag ta massor av snyggsnygga bilder.
Nu sitter jag iallafall och läser One Direction bloggar, haha NÖÖÖÖRD! Känner mig rätt patetisk, men dem är ju sååå snygga. Kan inte min pojkvän oxå vara så snygg? Nej usch vad elak jag är!
Nu ska jag iallafall packa ihop min dator och sedan ner med massa skolpapper i dataväskan för att sedan bära den hela vägen till skolan imorgon då jag ska skriva lite på min uppsats och jag behöver hjälp. Hahah, vad töntig jag känner mig (ovanligt he-he) som måste ha hjälp att skriva om en penna. Aja, sedan får vi se vad som händer.
Saknar plutten!

den där känslan - jag vill oxå ha..

Publicerat: 2012-04-17 | 19:47:50 i Alice inlägg
Nu är jag tillbaka, kanske, nej det är jag inte. Jag gör bara ett fint litet inlägg här och visar att jag lever. Jag har inte skrivit någonting för jag inte orkar eller jag har faktiskt ingenting att skriva om, sedan har jag en uppsata jag ska skriva som ska vara inne nästa vecka och jag har inte ens börjat. Stabilt.
Ja, veckan går väldigt sakta och det händer absolut ingenitng. Jag gå till skolan, kommer hem, sover sedan vaknar jag igen.

Thats the shit you know

Publicerat: 2012-04-11 | 22:04:24 i Alice inlägg

Jag är trött. Klockan är 22.00 och jag är trött. Är det något fel på mig?
Idag har jag iallafall haft fullt upp, jag vaknade och smsade Emma och vi skulle ha en lugn och skön dag i södertälje och handla lite saker och sånt. Fasten allting slutade med att vi åkte till stockholm och träffade hennes syder och hennes kompis. Fasten det var faktiskt helt okej faktiskt, det var roligt och jag hittade ett jätte snyggt halsband med ett trä kors och då blev jag nöjd!
Efter det åkte vi tillbaxa till södertälje och köpte biljetter till stockholms horse show åh så kul! Äntligen är det klart och jag är fattig. 20:- på kortet, känner mig väldigt duktig!
Usch nej nu ska jag sova och imorgon är det sleep over party at alice place med Emma och Karolina. Intressant! (;

känslan när man märker att ens ex är grymt snygg

Publicerat: 2012-04-10 | 19:29:38 i Alice inlägg

it girl

Publicerat: 2012-04-10 | 15:00:39 i Alice inlägg

Jag skulle bloggat igår, men internet var helt usch, ville slå det!
Har inte gjort så mycket under de senaste dagarna, eller jo det har jag.. I fredags gjorde jag, ingenting, i lördags red jag. Åh, det var så kul. Red ponny, haha ni skulle sätt mitt flin jag gick runt med i stallet. Nästan pinsamt ju. Jag red iallafall Sean, och det gick superduper bra! Han var jätte duktig ävem om det var häst avstånd emellan bommarna. Han klarade sig finfint. Åh, jag har längtat efter att pida ponny hur länge som helst. Efter stallet åkte jag hem och fixade mig sedan drog jag till rosenlund och var med Emma. I söndags åkte jag till landet, ovärt säger jag bara, jag gjorde ingenting. Vi sov där och på måndagen fixade vi på tomten och sedan åkte vi hem. Då var jag med Emma och Karolina.
Idag är jag med jag och mig själv, sitter i en fötölj och lyssnar på musik och önskar att jag kunde gå ut, men det regnar typ. Usch.

RSS 2.0