Kan vi göra den här dagen igen?

Publicerat: 2012-07-30 | 23:08:40 i

De har varit en bra dag för de mesta. Har varit ute med Johan väääääälidigt länge, men det var roligt, väldigt roligt! Vill göra om dagen, höhö. Fick även hem min hööks katalog [glad tjej!!!!!] så jag ska inhandla lite saker, sen, nån gång, när jag har pengar helt enkelt. Dagen har varit bra, förutom att jag har huvudvärk och mitt godis tog slut. Jag å Johan på bild :]


Tja

Publicerat: 2012-07-30 | 16:06:27 i

Tja


Don't bring flowers after i'm dead

Publicerat: 2012-07-25 | 21:56:44 i

Helt okej dag, varit i rosenlund mä Emma och badade å sen drog vi ut en stund och försökte få tag på Hanna, men hon svarade inte. När jag åkte hem såg jag massor av snygga killar, man blir ju ledsen! Har inte gjort så mycket annat. Imorgon hade jag tänkt träna lite granna om de inte händer någonting annat.


Erik hassle å grönan

Publicerat: 2012-07-25 | 00:08:34 i

Kom nyss hem från gröna lund efter en grym konsert, erik hassle. Förstår inte hur en människa kan vara så bra på att sjunga? Va iallafall där med Emma å Therese, vi träffades uppe i Stockholm, drog till en pyssel affär sedan tog vi spårvagnen upp till grönan, efter stannade vi kvar en stund och fotograferar lite och pratade. Först trodde jag att de skulle bli sån här pinsam tystnad hela tiden, men vi hade alltid någonting att prata om, som nästan hela vägen från grönan pratade jag och Tess om kaffe, väldigt intressant samtalsämne. Nu ska jag ta och sova så jag kan vakna imorgon igen för jag är brutalt hungrig men orkar inte äta någonting just nu.


En sån här tråkig och ovärd helg

Publicerat: 2012-07-22 | 20:06:24 i Alice inlägg
kom hem från nyköping idag, ja.. jag har blivir brun säger jag bara, har brännt mig oxå. toppen helg säger jag bara. Va inne i Nyköping ''centrum'' i lördags och köpte mig två thomas sabo berlocker, grymt snygga sen ett metallfärgat nagellack från isadora för 15:- värt! 
 I veckan kanske jag åker ut till Hanna med Emma nån dag, sedan ska jag och Emma åka till stockholm och sånt tror jag. Ska även träffa Johan nån dag, när jag vet inte. 
 
Dártanjang, Jag & Tösen 
sen en bild på Johan ♥

Tåååååååg & Nyköping

Publicerat: 2012-07-19 | 22:29:25 i

Sitter ute i skogen i en stuga och saknar mitt liv. Saknar en person så jag håller på att spricka! Att jag var tvungen att åka iväg just idag, den här tiden, när de händer så mycket. Idag har jag iallafall varit på loppis, hahah.. Köpte böcker, en as cool ryggsäck och en glass. Å, för er som inte visste är jag i Nyköping, tog tåget hit imorse med mamma och Julia.


Härlig kväll på lindängen

Publicerat: 2012-07-18 | 21:59:26 i

Onsdagscafe på lindängen, jag, Amanda, Moa, Emma och Johan var där sen massor av andra människor, vi spelade volleyboll och sedan så pratade jag å Johan å lite annat folk. De va faktiskt kul att vara där med alla roliga människor och säga hej till alla.. Imorse va jag med Emma, Simona, Rebecca och Karolina, vi kollade på film och åt godis. Sen drog jag hem och fixade saker sen upp till rosenlund. Sen en så här lagom fin bild på Johan som Petter tog idag.


Bio och mys

Publicerat: 2012-07-18 | 00:47:39 i

Just nu ligger jag i sängen på golvet hemma hos Emma, vi har varit uppe i Stockholm, kollat på bio och lite sånt. Träffade massor av roliga människor idag. Träffade Vida och Melanie på stan, har inte träffat Melanie sen jag gick i 5an, och de va 4 år sen. Sedan träffade vi Johan å två till i rosenlund, sist men inte minst träffade vi Rebecca och några till.. Härlig dag även om de regnade lite.. Hehe.


Saknade

Publicerat: 2012-07-16 | 22:18:27 i

Är ni alla i konfa gruppen, jag saknar er alla redan.. Va med mina vänner idag, Rebecca Simona och Karolina, jag kunde inte sluta prata om konfirmationen och hur annorlunda de är att umgås med dem alla.. Nu ska jag inte säga för mycket, men jag känner på ett sätt jag inte ska känna, jag vet inte om det är bra eller dåligt?


Spricker av glädje

Publicerat: 2012-07-15 | 17:14:17 i Alice inlägg
Fick veta att min älskling står uppstallad på en gård utanför nykvarn, å vi är välkomna å hälsa på. Jag spricker av glädje! Har saknat honom så brutalt mycket! 
Romantico ♥

Idag var det sista dagen med konfan, och de gör mig sjukt ledsen! De har varit så himla roligt och alla nya vänner och allting! Vi va i kyrkan på morgonen sedan gick vi ner till lindängen och kollade på bildspel och sånt, åt tårta! Tog kort med våra konfa tröjor som blev coola men ingenting som man kan ha på sig liksom.. 'Jesus is mysuper man' står det på framsidan. på baksidan står det bara konfa2012 och mitt namn, sedan har alla skrivit deras namn.. Det är kul att ha som minne liksom. 
Men imorgon, då ska jag träffa Karolina och berätta allting som har hänt, och det är väldigt mycket! Har inte träffat hennepå sjukt länge!
 
 

Konfirmerd

Publicerat: 2012-07-14 | 22:53:59 i

Har varit i kyrkan hela morgonen, sedan åkte jag hem med släkten och sånt. Fick massor av fina paket. Fick massor av Thomas sabo berlocker och ett armband och ett halsband från Thomas sabo sedan en vit och en lila Jetset klocka, bidrag till en kamera och sist men inte minst en iPhone.. Hihi är så glad för allting!! Imorgon åker jag tillbaka till kyrkan och träffar alla en sista gång som hela gruppen! Efter kanske vi några stycken träffas lite här och där, kommer träffa några väldigt ofta tror jag, eller jag vet det!


Hemma, saknar alla redan!

Publicerat: 2012-07-12 | 20:55:30 i Alice inlägg
Lägret va grymt, men ibland ville jag bara hem. För de mesta var så himla bra, jag är grymt glad att ag har träffat alla dessa underbara männikor och att vi har blivit så tajta som vi har. Åh, får panik varje gång jag tänker på att vi alla kommer splittras, även om alla inte gör det så var alla i gruppen underbara! 
 Fått 3 nya vänner för livet, Rebecca, Linden & Viktoria. Grymma brudar, sedan har jag kommit andra väldigt nära och åh jag är bara glad [': 
Skriver massor av mera saker och det kommer massorav bilder som Emma tigit i andra inlägg, nu har jag bara min, jag tog typ inga bilder tyvärr.. Vilken tur att jag har Emma! 
 
Linden, jag & Viktoria
 
Konfa tröjan på baksidann. Viktorias tröja. 
 
Rebecca goes Emmas modell
Mitt dopljus jag gjorde
 
Johan å jag ♥

imorgon...

Publicerat: 2012-07-01 | 21:22:08 i Alice inlägg
.. åker jag mot Alphyddan, vill dö. Har ingen lust någonstans och jag vill bara vara hemma och sova. Inte gå på något jävla läger, sadface. Allting är så tråkigt just nu, dåligt väder, internet är fucktup och tanken att jag kommer vara utan internet i två hela veckor gör mig illamående och tanken att jag är världens patetigaste brud, jo tack den har jag haft länge. Åh, nu ska jag packa lite till sedan gå och lägga mig, är så himla trött. I hela två veckor ska jag gå upp 8 och gå och lägga mig 12 på natten varenda dag, jag kommer avlida och typ ramla ihop och ha brist på socker för allt godis kommer ta slut andra dagen. Åh, nu visade det sig att det är fika på mellan våningen, så nu ska jag dra mig nedåt.
kommer sakna min lilla sak mest av allting i hela världen ♥

RSS 2.0